Ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day în funcție de semnul său zodiacal?

Dacă urmărești cu sufletul la gură previziunile astrale zilnice, atunci cu siguranță o să-ți placă să explorezi aceste idei de parfum, numai bune pentru fiecare semn zodiacal.

Întrucât parfumul întruchipează cel mai subtil mod de a dezvălui o parte din sine, aceste douăsprezece arome se aliniază cu caracteristicile fiecărui semn al zodiacului, ca niște concentrate de miros de energie cosmică. Îți răspundem la întrebarea ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day în următoarele rânduri.

Dacă e să începem cu Berbecul, caracteristica sa principală este acțiunea. Iubitul tău știe ce vrea, când are o idee în cap, merge drept înainte. Ce poate fi mai potrivit pentru el decât un parfum puternic, plin și energizant. Caută o aromă tare care să-i pună în valoare puterea.

Dacă vorbim de un Taur, atunci te-ai ales cu un partener fidel, hotărât și senzual. În dragoste, se va dărui pe deplin și își va atinge întotdeauna obiectivele. Alege pentru el un parfum cu note senzuale, cum este cel de ylang-ylang sau de mosc.

Dacă ai de a face cu un iubit în zodia Gemeni, aventurierul zodiacului, plin de viață și mereu în mișcare, comunicativ, curios și sociabil, atunci cu siguranță îl iubești pentru mintea sa deschisă și atitudinea lipsită de griji. Alege pentru el un parfum cu note de plajă și de mare, ceva aerisit, cu nuca de cocos, lemn de santal și mosc.

Pentru un bărbat Rac visător, romantic și introvertit, sensibilitatea sa, spiritualitatea și înțelegerea asupra lumii înconjurătoare îl fac un adevărat radar emoțional. Încearcă să cauți un parfum potrivit care să conțînă, de exemplu, note de bergamotă și de lămâie, portocal.

Iubitul Leu este plin de energie, vibrant, iar încrederea sa în viață și în el însuși îl ajută să depășească toate obstacolele. Îi place să fie în centrul atenției și trebuie să fie admirat mult. Încearcă să-i oferi un parfum cu note de piele și lemn.

Dacă este Fecioară, iubitul tău nu este genul care să iasă în evidență, arta discreției îl caracterizează și nu se manifestă cu adevărat în ceea ce privește sentimentele. Oferă-i un parfum cu note de flori și de lemn. O să-i placă la nebunie!

Pentru Balanța ta sociabilă, blândă, diplomată și primitoare, încearcă un parfum cu note picante, orientale și arome lemnoase. El este un artist, așa că va aprecia alegerea ta.

Dacă este Scorpion, pentru el totul este vibrație, senzație, așa că parfumul ideal pe care i-l oferi este cel cu arome lemnoase calde și condimente senzuale (chihlimbar, vanilie, cardamom, grepfrut).

Săgetătorul, pentru care aventura în aer liber, libertatea sunt esențiale, va prefera aromele picante, senzuale și lemnoase (bergamotă, mosc etc.)

Dacă este Capricorn, partenerul tău face mereu ceea ce trebuie, este răbdător, înțelept și matur. Fiind un semn de pământ, va prefera un parfum cu arome lemnoase, echilibrate (cel de bergamotă sau lemn de santal).

Pentru un Vărsător deschis și sociabil, care nu suportă să fie închis sau blocat, cu idei originale, cele mai potrivite parfumuri sunt cele cu arome aerisite, proaspete, pline de viață (piper, mandarin, lămâie, portocal).

Un bărbat Peșți sensibil, intuitiv, visător, melancolic și senzual, cele mai bune parfumuri sunt cele cu note acvatice, dulci și proaspete (bergamotă, mandarin și portocal).

Sperăm că mini-ghidul te va ajuta să te orientezi și să-i oferi un cadou pe măsură. Până la urmă, ce cadou să-i fac iubitului de Valentine’s day nu e doar o întrebare, ci o dovadă de iubire. Vrei să-l faci fericit și o poți demonstra fără prea mari bătăi de cap!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *