În căutare de cadouri pentru iubită

Iubita ta este una din cele mai importante femei din viața ta și vrei să îi arăți asta zi de zi, însă uneori ai impresia că nu-i demonstrezi cât o iubești. Acum că se apropie ziua sa de naștere, îi poți reaminti cât de importantă este pentru tine prim mici gesturi pe care le poți face pentru ea.

Pentru început, voi pune un cadou atât de special însă care are o mulțime de criterii. Îi poți lua un câine ca animal de companie. Asta doar dacă își dorește foarte mult unul, dacă are timp pentru el și dacă ești sigur că va avea grijă de el ca și cum ar avea de un copil. Dacă iubita ta îndeplinește aceste criterii, un animal de companie va fi mai mult decât perfect pentru ea.

Însă, țin să precizez, dacă nu și-a exprimat vreodată dorința de a-și cumpăra sau a adopta un câine, nu îi face acest gen de cadou. Multe animale sfârșesc în adăposturi din cauza faptului că au fost date ca și cadou unor persoane care nu-și doreau sau nu aveau timp de ele.

Pe de altă parte, la domeniul “animal de companie” se încadrează mai mulți mici prieteni pe care poate iubita ta și-i dorește. Cum ar fi hamsterii, papagalii, peștișorii și așa mai departe.

Dacă vrei totuși să rămâi pe idee clasică de cadou care constă în lucruri materiale, găsești niște idei de cadouri pentru iubită mai jos.

Îi poți cumpăra lucruri pe care ai auzit-o de ceva vreme cum menționează că și le-ar dori. Poate un ceas de la firma ei preferată sau o altă firmă de calitate superioară. Sau poate ai auzit-o menționând de vreo geantă.

O pătura cu mâneci este cadoul ideal pentru zilele ei libere în care alege să se relaxeze pe canapea în fața televizorului la un film sau în pat citind o carte. Cumpără-i una în culorile ei preferate și nu vei da greș cu un astfel de cadou.

Dacă este interesată de psihologie și cum funcționează creierul și organismul uman, îi poți lua cărți de dezvoltare personală care conțin exerciții pentru creier.

Tot din categoria exercițiilor pentru creier fac parte și integramele, asta dacă ai o iubită pasionată de astfel de jocuri cum sunt integramele, sudoku etc. și mereu îi place să-și țină mintea ocupată.

Aceste cadouri pentru iubită menționate mai sus o vor ajuta totodată să-și dezvolte gradul de concentrare, îi sporește atenția și poate să reducă stresul în anumite situații.

Iar în cazul în care cauți doar o completare a cadoului pe care îl ai deja, poți adăuga niște lucruri universale care mulțumesc orice femeie cum ar fi lumânările sau bețele parfumate, florile sau scrisori în care îi reamintești cât de mult înseamnă pentru tine.

Depinde foarte mult de la o persoană alta și de pasiunile fiecăruia. Pentru un cadou cât mai original trebuie să-ți cunoști iubita destul de bine.

Deși nu este indicat să-i invadezi intimitatea, pentru această cauză nobilă te poți uita în lista ei de dorințe de pe site-urile pe care le frecventează. Poți găsi răspunsurile acolo.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *