Credit cu istoric negativ te ajuta sa ajungi la poalele succesului

Istoricul de credit este un lucru ciudat. Pe deoparte, acesta poate fi un indicator fiabil al stabilității financiare. Pe de altă parte, poate fi un factor determinant al capacității dumneavoastră de a obține un împrumut. Dacă aveți un scor de credit mic, este posibil să nu puteți obține un împrumut. Dar ce se întâmplă dacă aveți un istoric de credit negativ? Un scor de credit reflectă solvabilitatea dumneavoastră. Guvernul  a îngreunat obținerea unui împrumut de către persoanele cu un istoric de credit negativ. Cu toate acestea, există modalități de a ocoli acest lucru. Consultați mai jos pentru mai multe informații despre cum să obțineți un credit cu istoric negativ.

Uită-te la scorul tău de credit

Atunci când solicitați un credit ipotecar sau un card de credit, creditorul va analiza scorul dvs. de credit. Cu cât scorul dvs. de credit este mai mare, cu atât mai ușor va fi să aprobe împrumutul. Dacă aveți un istoric de credit slab, este posibil să vă fie mai greu să obțineți aprobarea pentru un împrumut. Dacă aveți un istoric de credit bun, creditorilor le poate fi mai greu să vă evalueze solvabilitatea. În acest caz, poate doriți să luați în considerare posibilitatea de a solicita un împrumut cu costuri mai mici.

Aplicați pentru un credit cu istoric negativ

O modalitate de a ocoli această situație este să solicitați un credit cu istoric negativ de la bănci care acordă credit cu istoric negativ. Un scor de credit negativ reflectă solvabilitatea dumneavoastră și va face mai dificilă aprobarea împrumuturilor de către creditori. Chiar dacă aveți doar un scor de credit ușor negativ, acesta vă poate afecta capacitatea de a obține un împrumut. Acesta este un proces tehnic care le va permite creditorilor să vadă cât de rău este cu adevărat scorul dvs. de credit. Acest lucru poate suna grozav în teorie, dar nu este recomandat, deoarece va închide efectiv orice acces la raportul de credit și vă poate pune în pericol capacitatea de a obține un împrumut în viitor.

Cum să obțineți un credit cu istoric negativ

Există câteva modalități de a obține un credit cu istoric negativ. Dacă aveți un credit rău, este posibil să puteți obține foarte usor un imprumut. Un împrumut de credit rău este un împrumut care a fost derogatoriu. Un raport de credit derogatoriu reflectă istoricul de credit slab, inclusiv conturile care sunt deschise sau în colecții și facturile scadente. Este important să rețineți că un scor de credit rău nu înseamnă că nu veți obține un împrumut. Înseamnă doar că vă va fi mai greu să obțineți aprobarea pentru un împrumut. Unii creditori vor oferi o opțiune „fără sold” atunci când solicitați un credit cu istoric negativ. Acest lucru înseamnă că va trebui să plătiți în continuare dobânda și întreaga sumă a împrumutului, dar creditorul nu va apărea în raportul dumneavoastră de credit.

Puteti apela la institutiile financiare nebancare pentru un imprumut rapid si chiar online!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *