Împrumut bancar fără loc de muncă: ce informații trebuie să aveți înainte de a-l solicita

Înainte de a începe procesul de solicitare a unui împrumut bancar fără loc de muncă, strângeți toate documentele și informațiile de care aveți nevoie pe parcurs. Acest lucru vă va permite să treceți eficient prin fiecare pas al procesului și să obțineți fondurile cât mai repede posibil.

Elementele de care este posibil să aveți nevoie includ următoarele:

Act de identitate, cum ar fi permisul de conducere, o carte de identitate sau pasaportul.

Dovada veniturilor, taloane de pensii, indemnizatii, incasari de chirii sau declarații fiscale.

Dovada reședinței, cum ar fi o factură de utilități cu numele și adresa dvs. sau un contract de închiriere.

Cum să obțineți un împrumut bancar fără loc de muncă în 8 pași

Există multe motive pentru a obține un împrumut bancar fără loc de muncă, cum ar fi o factură neașteptată sau o reparație auto necesară. Dacă ați decis că un împrumut este tipul potrivit de finanțare pentru dvs., urmați acești pași pentru a aplica.

Aveti grija la sumele cerute!

Ultimul lucru pe care dumneavoastră sau creditorii îl doriți este să luați un împrumut personal și să nu vă puteți permite să-l plătiți. În timp ce creditorii fac de obicei verificarea necesară pentru a se asigura că aveți capacitatea de a rambursa datoria, este bine să vă faceti propriile calcule dinainte pentru a vă asigura că va merge asa.

Începeți prin a determina câți bani veți avea nevoie, ținând cont de faptul că unii creditori percep o taxă de inițiere, pe care o scad din suma împrumutului dvs. Asigurați-vă că împrumutați suficient pentru a obține ceea ce aveți nevoie.

Utilizați un calculator de împrumut pentru a afla care va fi rata dvs. lunară. Acest lucru poate fi dificil dacă nu știți ce tipuri de rate și termeni de rambursare vă vor oferi creditorii, dar vă puteți juca cu cifrele pentru a vă face o idee despre cât vă va costa împrumutul și a decide dacă bugetul dumneavoastră se poate descurca.

Înainte de a solicita un împrumut bancar fără loc de muncă, aflați dacă creditorul percepe o taxă de inițiere – și, dacă o face, întrebați care este comisionul.

Verificați scorul dvs. de credit

Majoritatea creditorilor vor efectua o verificare a creditului pentru a determina cât de probabil aveți să vă rambursați împrumutul. În timp ce unii creditori online au început să se uite la date alternative de credit, de obicei se vor uita în continuare la scorul dvs. de credit.

Dacă scorul dvs. de credit este scăzut din alte motive, este posibil să aveți în continuare șansa de a obține un împrumut. Dar ratele dobânzilor și comisioanele pot fi prea mari pentru a merita, așa că luați măsuri pentru a vă îmbunătăți creditul înainte de a aplica.

Împrumut bancar fără loc de muncă: luați în considerare opțiunile dvs

În funcție de solvabilitatea dvs., este posibil să aveți nevoie de un cosemnatar pentru a obține aprobarea pentru un împrumut personal cu o rată a dobânzii decentă. Dacă nu puteți găsi un cosemnatar sau creditorii pe care îi luați în considerare nu permit cosemnatari, este posibil să aveți opțiunea de a obține un împrumut personal garantat în loc de unul negarantat.

Împrumuturile garantate necesită garanții, cum ar fi un vehicul, o casă sau numerar într-un cont de economii sau certificat de depozit, în schimbul unor condiții mai favorabile. Dacă nu reușiți să rambursați împrumutul, creditorul poate sechestra bunul pentru a acoperi datoria.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *