La cat timp se poate refinanta un credit?

Cele mai benefice motive pentru a utiliza o refinantare

Refinanțarea este un instrument care poate oferi o mare libertate. Dar de unde știi dacă este potrivit pentru tine? Care ar fi motivul tău pentru a-l folosi? Mulți visează să-și cumpere în sfârșit căsuța de vis pentru a reuni întreaga familie, dar asta nu este tot. Iată care sunt cele mai benefice și frecvent invocate motive pentru utilizarea acestei strategii de finanțare.

Renovați-vă proprietatea pentru a-i crește valoarea

Refinanțarea creditului ipotecar vă poate ajuta să vă creșteți valoarea proprietății. Puteți folosi suma disponibilă pentru a întreprinde renovări majore care vă vor îmbunătăți confortul și vă vor permite să vă vindeți casa la un preț mai bun. O baie și o bucătărie moderne pot fi costisitoare, dar pot crește semnificativ valoarea proprietății tale.

La cat timp se poate refinanta un credit și cum sa profiți de o dobanda mai mică

Puteți alege refinanțarea creditului ipotecar pentru a beneficia de o rată a dobânzii mai mică decât atunci când v-ați semnat împrumutul cu câțiva ani mai devreme. Dacă ratele au scăzut de atunci, refinanțarea vă va permite să profitați de acest lucru și să economisiți pe costurile dobânzilor pe termen lung. Adresați-vă unui broker ipotecar pentru a afla mai multe despre penalitățile pe care este posibil să trebuiască să le plătiți la refinanțare. Faceți calculul pentru a vă asigura că profitați de pe urma acestei strategii.

Fiecare instituție are propriile reguli, iar negocierea cu banca la care ati facut credit prima data poate fi mai dura. De aceea cunoasterea termenilor contractului initial, la cat timp se poate refinanta un credit si cum o puteți face fara probleme sunt puncte importante.

Economisiți bani consolidându-vă datoriile

Poate fi foarte profitabil să vă refinanțați împrumutul ipotecar pentru a vă consolida împrumuturile, inclusiv soldurile cardurilor dvs. de credit sau împrumuturile personale. Rata de refinanțare a creditelor ipotecare este mai mică decât cea a tuturor acestor împrumuturi care de multe ori depășesc 8% până la 10%, sau chiar mai mult în cazul cardurilor de credit. Strategia de refinanțare a creditului ipotecar devine avantajoasă pentru că economisiți costurile cu dobânzile. Lucrul important atunci când vă refinanțați creditul ipotecar pentru a vă consolida datoriile este să vă revizuiți obiceiurile de creditare și de economisire. Aceasta este ocazia perfectă de a vă pune în ordine finanțele și de a vă gândi la economisirea pentru viitor.

Și mai multe motive întemeiate!

Îmbunătățiți-vă sănătatea financiară plătind soldul împrumuturilor care costă mai mult în dobândă.

Creșteți valoarea de piață a casei dvs. făcând renovări și îmbunătățiri.

Profitati de acest credit pentru a elibera un avans pentru achiziționarea unei proprietăți prin care sa obtineti venituri (de exemplu, prin inchiriere).

Oricare ar fi proiectul dvs., vă recomandăm să căutați întotdeauna să vă îmbunătățiți situația. Vei beneficia astfel de maximul pe care efectul de levier il poate oferi. De exemplu, ați putea încerca să vă reduceți rata datoriei. Ideea ta originală devine o idee genială atunci când folosești banii obținuți prin refinanțarea creditelor ipotecare pentru a crea valoare pentru tine pe termen scurt și lung.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *