Ciclismul într-o sală de fitness din Iași

Cine nu-și amintește de frumoasă cântăreața Ariană Grande pedaland sexy împreună cu alte persoane în ceea ce pare a fi o ședința de pedalat! Numai că pentru un corp de invidiat că al ei, e necesară multă muncă. Printre activitățile de făcut la sală fitness Iași: ciclism indoor. Îți spunem totul despre el și beneficiile lui!

Ce este ciclismul indoor?

Un antrenament de ciclism indoor de grup este o lecție pe o bicicletă staționară condusă de un antrenor sportiv: este un antrenament pe intervale excelent! Pe ritmul muzicii și al pedalării, se încorporeaza exerciții în sesiunile de ciclism indoor care iti lucrează întregul corp. Este o activitate sportivă și distractivă accesibilă tuturor pentru că poți adapta intensitatea la nivelul tău.

Cum se desfasoara o sesiune de ciclism indoor intr-o sală fitness Iași?

În timpul sesiunii de ciclism indoor, vei fi motivat de grup, de muzica și de atmosfera sălii.

Acest lucru îți va permite să ardeți grăsimile, să elimini celulita și să-ți întăresti corpul. Schimbă-ți obiceiurile și fă abdominali, flotări, folosește gantere și aplică pentru un curs de ciclism indoor, curs cardiovascular de maximă intensitate, accesibil tuturor. Ține sub control intensitatea sesiunii, întrucât poți pur și simplu urmă și adapta exercițiile la puterea și viteza ta.

Echipa de la sala de fitness din Iași este acolo pentru a te sfătui. Antrenamentele sunt făcute pentru a rafina silueta. Când se crește rezistența la forța de lucru în picioare, acesta sculptează coapsele și stimulează metabolismul. Dar efortul este conceput să nu dureze suficient de mult pentru a acumula masa musculară.

Cateva motive bune pentru a alege un curs de ciclism indoor

Toată lumea o poate face

Slăbesti

E bine pentru inimă

Subțiază coapsele și tonifică fesele

Faci un abdomen beton

Intaresti mușchii brațelor

Nu există risc de rănire

Te relaxezi!

Cum să începi cu calm un curs de ciclism indoor?

Principiul:

45 de minute de exercitii de grup „intense și eliberatoare”, pentru a lucra întregul corp pe o bicicletă staționară, totul într-o atmosferă de „club de noapte”, împodobită cu efecte de lumină! Obiectivul acestui exercitiu cardio intensiv este de a arde 700 de calorii într-un timp foarte scurt.

Muzica!

Lecția poate începe de indata ce ii dai drumul muzicii! Playlistul super motivant te face să vrei să urmezi ritmul constant al antrenorului. Și surpriză, poate că suntem pe bicicletă, dar lucrăm cu adevărat tot corpul: pedalăm mai mult sau mai puțin repede în funcție de ritmul muzicii și de instrucțiunile date de antrenor și, în același timp, ne tonifiem mușchii brațelor datorită coregrafiilor executate cu câte o ganteră mică în fiecare mână. Se fac, de asemenea, mișcări de box în vid cu pumnii și chiar se eliberează energia negativa din fiecare por!

Ideea e ca poti face sport fara sa te concentrezi asupra a ceea ce faci. Cand te straduiesti prea mult, ajungi sa fii coplesit si atunci totul devine mai dificil. Ciclismul indoor iti ofera ocazia sa faci sport in mod distractiv si sa treci dincolo de peretii de la o sală fitness Iași!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *