Refinanțare credit cu istoric negativ: ce este și care sunt pașii pentru a avea acces la ea?

Creditul este adesea o soluție pentru care optăm pentru a ne permite o casa nouă, pentru a ne distra, sau chiar pentru a pleca în vacanță. Dacă crezi că ai prea multe credite și începi să ai dificultăți în a face față ratelor, știi că iti poți reduce ratele lunare printr-o refinanțare credit cu istoric negativ.

Ce este o refinanțare credit cu istoric negativ?

O refinanțare credit cu istoric negativ este o soluție care permite reducerea considerabilă a raelor lunare și echilibrarea bugetului prin gruparea tuturor creditelor. Perioada de rambursare va fi mai lungă, dar iti va permite să ai o singură linie de credit și sume mult mai mici de rambursat. Este indicat să optezi pentru o refinanțare credit cu istoric negativ mai degrabă decât să te regăsești în această „spirală infernală” care duce adesea și inevitabil la supraîndatorare. Bine de știut: o refinanțare credit cu istoric negativ face posibilă finanțarea unui nou proiect care va fi integrat în aceeași rată lunară.

Cum functioneaza o refinanțare credit cu istoric negativ?

O refinanțare credit cu istoric negativ este o procedura financiară relativ simplă de realizat. Este si un împrumut, accesibil tuturor, indiferent de categoria socio-profesionala. Această restructurare necesită a avea împrumuturi restante și este supusă unor condiții, ca orice tip de credit. Oferita in general de organizatii specializate, procedura cuprinde mai multe etape, cu scopul de a scadea ratele lunare pentru client. În mod clar, dacă ai probleme lună de lună, o refinanțare credit cu istoric negativ face posibilă găsirea unui echilibru bugetar satisfăcător datorită unei datorii reduse.

Refinanțare credit cu istoric negativ: pașii pentru a o accesa

Fa o simulare online: Pentru a afla dacă esti „eligibil” pentru o refinanțare credit cu istoric negativ, sunt suficiente câteva minute pe internet. Simulatoarele gratuite și neobligatorii iti arată în câteva click-uri posibilitățile care iti pot fi disponibile, precum și valoarea noii rate lunare. Unele unități pot face o refinanțare doar daca ai un istoric de credit impecabil. Atentie deci pentru vorbim doar de refinanțare credit cu istoric negativ! Trebuie sa fii constient de problemele pe care le ai si sa o solutie in consecinta. Cererea de refinanțare credit cu istoric negativ: este posibil sa-ti faci cererea direct online sau, in lipsa acestei posibilitati, telefonic la organizatia de specialitate. Un formular care trebuie completat iti va permite să determini dacă cererea are sanse sa primeasca un raspuns pozitiv sau nu. Este recomandabil să completezi formularul în deplină sinceritate; ti se vor cere ulterior documente justificative.

Intocmeste-ti dosarul: Daca este admisa cererea, tot ce trebuie sa faci este sa trimiti toate documentele justificative solicitate. Dosarul tau va fi apoi studiat.

Acceptarea ofertei: dacă dosarul tau este acceptat, vei primi prin poștă o ofertă preliminară de refinanțare credit cu istoric negativ, care conține toate informațiile referitoare la noul tau credit (durată, rate lunare, asigurare etc.).

Eliberarea sumei de bani: Odată ce ai acceptat oferta si contractul, fondurile sunt puse in contul tau. Din acest moment, ai posibilitatea sa scapi de grijile din trecut si sa privesti mai optimist spre viitor.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *