Flori cu dragoste pentru doamna din viața ta

A cumpăra flori este cu siguranță un lucru bun, iar a cumpara flori pentru doamna specială din viața ta este un lucru grozav. Totusi, este un lucru ușor? Nu chiar. Există atât de multe flori din care să alegi, atât de multe culori și aranjamente, încât este greu de știut de unde să începi. Poți fi și mai confuz dacă vrei să cumperi mai multe buchete – un aranjament pentru soția ta și unul pentru fiica sau mama ta. Pentru a ușura această decizie, mai jos îți oferim un mic ghid care să te ajute să alegi niște buchete speciale pentru soția, iubita, mama sau pentru o bună prietenă din copilarie:

În primul rând, luați în considerare statutul dvs. relațional, personalitatea, precum și stilul ei – este o fire tradițională, așezată sau este mai mult o aventurieră iubitoare de distracție, care savurează surprizele? Este o romantică care iubește trandafirii tradiționali? Îi place verdele, iubește pământul și natura? Atunci poate că o plantă este o alegere mai potrivita. Este exotică? Atunci, poate iubi orhideele sau alte aranjamente tropicale.

Trandafirii roșii

Sunt flori de cumpărat dacă sunteți într-o relație de lungă durată. Nimic nu exprimă pasiunea mai mult ca trandafirii roșii, cunoscuți și sub numele de trandafirul iubiților. Sunt sexy și atrăgători, dar în același timp, clasici și eleganți. Trandafirii roșii fac un buchet uluitor și dezvaluie o dragoste intensă, romantică. Dacă, totuși, i-ați oferit trandafiri roșii în ultimii ani de ziua ei, de exemplu, și doriți o variație pe tema respectivă, există buchete de flori la multi ani în mai multe variante. Ai putea rămâne cu trandafiri, dar încearcă o culoare nouă, precum portocaliul. Sau poți rămâne la culoarea roșie și alege o altă floare. Lalelele roșii sunt o alegere frumoasă și sofisticată. Se spune că centrul negru si catifelat al lalelei seamănă cu inima unui iubit, întunecată de căldura pasiunii.

O altă variantă, desigur, ar fi să amesteci trandafiri sau lalele cu alte flori, care adaugă noi straturi de semnificație buchetului tău. De exemplu, asteria este o floare de dragoste, deși mult mai puțin faimoasă decât trandafirul.

Alstroemeria roz transmite devotament, iar crinii roz care privesc stelele reprezintă prosperitate. De asemenea, bujorii au un fel de a exprima dragostea la fel de mare și sunt considerați un semn de noroc și o căsnicie fericită.

Flori de cumpărat dacă nu sunteți un cuplu, dar vă place de ea

Trandafirii mov și liliac mov simbolizează dragostea la prima vedere. Deci, presupunând că nu vrei să spui încă asta, cel mai bun pariu este un buchet mixt. Câțiva trandafiri roșii vor indica subtil că ești interesat, dar fără a exagera. Trandafirii portocalii înseamnă, de asemenea, dorință, iar un amestec de trandafiri portocalii, piersicii și albi ar fi ceva rafinat. În mod similar, cu o orhidee vei face un cadou minunat, neașteptat și exotic. Nu va avea nicio îndoială că o crezi specială.

Flori pentru o primă întâlnire

Așa cum roșul înseamnă romantism, galbenul reflectă căldura și distracția de a te bucura de compania unei persoane, de a râde la aceleași glume, de a împărtăși interese similare. Trandafirii sau lalelele galbene fac buchete superbe și transmit un mesaj de bucurie și veselie. Margaretele și frezia sunt simboluri puternice ale inocenței și prieteniei și vor face un cadou unic pe care prietena ta și-l va aminti cu siguranță. Multe femei iubesc farmecul proaspăt al unei margarete, iar frezia este o floare deosebit de parfumată.

Aceste instrucțiuni funcționează și pentru o primă întâlnire. Odată ce ai invitat-o să iasă și ai planificat unde să mergi, un simplu buchet este un gest frumos. Aici, ai putea sa scrii si pe un card: „Sunt foarte bucuros că te-am cunoscut” sau „Abia aștept să te văd în seara asta”.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *