Cum să-ți creezi husa ta personalizată de telefon

Nu există nicio îndoială că husele de telefon sunt acum o reflectare a stării noastre de spirit și sunt reprezentative pentru stilul nostru de viață. Prin urmare, oamenii achiziționează de obicei mai multe modele, pentru că smartphone-urile lor să exprime sentimentele și dispoziția zilei.

Pentru mulți dintre ei, husele de telefon exprimă dorința de a fi în pas cu moda. Un design sofisticat al huselor de telefon poate prezenta, de asemenea, într-o oarecare măsură și statutul social. Așadar, dacă te-ai săturat să ai aceeași husă, ar trebui să te gândeșți să creezi niște huse unice pentru telefonul tău.
Cu elemente precum: culori, imagini, puteți crea o carcasă care să iasă în evidență, și, acest lucru poate fi destul de simplu.

Luați în considerare aceste sfaturi esențiale pentru a vă crea huse personalizate pentru telefon:

1. Obțineți idei inspiraționale

Înainte de a începe să lucrați la opera de artă a husei dvs. personalizate, aveți nevoie de câteva idei inspiraționale de huse de telefon.

Odată ce o idee unică îți vine în minte, o poți implementa folosind abilitățile tale de proiectare. Dar care sunt modalitățile de a obține aceste idei? Iată ce poți face:

Ar trebui să fotografiați, să desenați sau să faceți o lucrare de artă personală pe care să o puteți utiliza ulterior și pentru husele de telefon. Puteți folosi chiar și fotografii personale sau ale persoanelor dragi. O altă variantă, ar putea fi utilizarea unei poze cu animalul tău preferat.

Utilizați orice imagine care este reprezentativă pentru trăsătura dvs. unică. Odată ce ați ales elementele care ar trebui să intre în crearea huselor pentru telefon, este mult mai ușor să faceți restul muncii de creație.

Aflați ce tendințe de culori, fonturi, imagini etc. apar și utilizați-le în proiectarea huselor de telefon. De asemenea, ați putea să vizitați colecțiile online de huse de telefon pentru inspirație.

2. Alegeți culorile potrivite

Culorile sunt elemente de design puternice pentru a ne exprima emoțiile. De exemplu, culoarea roșie este folosită pentru a stârni pasiunea, dragostea sau agresivitatea.

Așadar, țineți cont și de acest aspect atunci când doriți să creați huse sau carcase personalizate. Mai mult decât atât, dacă doriți să și dăruiți aceste huse personalizate, alegerea culorilor în funcție de emoțiile persoanei care va fi destinatarul cadoului, vă va ajuta să creați modele cât mai personale și unice.

Luați în considerare acele culori care sunt specifice aspectului și stilului pe care prietenii dvs le preferă. Aceasta înseamnă că veți ține cont de o gamă largă de culori și modele, astfel încât cadoul să fie unul inspirat

3. Joacă-te cu fonturi

Fonturile sunt elementele care dau personalitate designului sau operei de artă. Fonturile îndrăznețe, fonturile scrise de mână, fonturile comice și multe alte varietăți ale acestora sunt ușor accesibile și este de preferat să le folosiți.

Majoritatea huselor de telefon sunt create în jurul textului. Textul poate fi sub forma unor citate sau fraze inspiraționale.

Atunci când alegeți fonturile, gândiți-vă la cum se va potrivi în forma carcasei. Ați putea edita textul folosind diferite fonturi pentru a crea huse de telefon cât mai originale și astfel, să fiți cel care deține huse personalizate unice.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *