Credit fără verificare în biroul de credit: cum și de ce poți ajunge să apelezi la el

Dacă nu ai avut de-a face până acum cu biroul de credit, ești norocos! Asta înseamnă că ai reușit să eviți situațiile dificile de neplata a datoriilor. Dar, după cum știe oricine, viață este imprevizibilă și nu strică să deții câteva informații referitoare la soluțiile la îndemână în caz că rămâi în urmă cu ratele.

Toți deținătorii unui contract de împrumut care, după ce au întârziat sau au ratat plata uneia sau mai multor rate, sunt raportati în biroul de credit drept „rău platnici”. Biroul de credit detine registre în care sunt raportate toate informațiile – pozitive și negative – referitoare la cererile de credit și la modalitățile de rambursare a creditelor în curs.

Raportul are o durată limitată (proporțională cu gravitatea evenimentului) și, în perioada de valabilitate a acestuia, iti va limita posibilitatea de a obține noi credite. Nu se poate solicita anularea înainte de termenul limită, dar se pot face modificări sau corecții în cazul unor rapoarte incorecte.

Ce este un credit fără verificare în biroul de credit?

În general, un credit fără verificare în biroul de credit este o soluție de finanțare propusa celor care sunt capabili să ofere garanții mai mari instituțiilor de credit (de obicei, nebancare, caci bancile sunt foarte reticente in a acorda un astfel de credit).

Un împrumut pana la salariu este una dintre variantele acceptate, institutia financiara fiind interesata doar sa aiba o garantie valabila (sub forma unei surse de venit) pentru returnare a sumei acordate.

Împrumutul cu garant este o altă soluție de evaluat. În acest caz, garanția este oferită de o alta persoana care se obligă să intervină în cazul în care titularul împrumutului nu își îndeplinește obligațiile prevăzute în contract.

Cât durează raportarea ca rău platnic?

Raportările în calitate de „rău rău platnic” au o durată variabilă, care poate fi de la minim 6 luni până la maxim 4 ani pentru cazurile de restanțe grave. Odată ce termenul a expirat, anularea va avea loc automat. Datele cuprinse în aceste registre sunt accesibile doar instituțiilor de credit și subiecților (persoane fizice sau companii) care doresc să își verifice istoricul de credit.

Se poate solicita anularea din registrele biroului de credit?

Nu vă puteți șterge raportul de rău platnic înainte de termenul limită, dar puteți obține o remediere dacă faceți o greșeală. Raportând informațiile tuturor celor care au solicitat un împrumut cel puțin o dată în viață, aceste baze de date conțin și datele celor care au respectat întotdeauna termenele de plată.

Pentru acestea din urmă, în schimb, este posibil să se solicite anularea din registre, dar aceasta ar fi în orice caz o alegere contraproductivă. Acest lucru ar însemna de fapt anularea oricăror date ce ar putea ajuta sa obtii mai usor credit fără verificare în biroul de credit, în cazul unei noi cereri.

Solicitarea unui credit fără verificare în biroul de credit de la o companie financiară are loc în câteva minute. Încarcă-ți datele, semneaza digital cererea datorită sistemului online și gata! Va trebui doar să aștepți răspunsul companiei financiare, care este foarte rapid (de obicei ajunge în câteva ore), care iti va cere să demonstrezi situația veniturilor și, dacă consideră că este cazul, iti va acorda imediat împrumutul dupa cum ai cerut. În unele cazuri, poate recomanda și alte tipuri de împrumuturi, dar întotdeauna în interesul tău, pentru a găsi cea mai convenabilă soluție pentru tine!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *