Bănci care acordă credite tinerilor : cum să-ti plătești studiile superioare

Finanțarea studiilor trece adesea prin împrumutul pentru studenți. Când părinții nu își permit să plătească totul și tanarul nu poate obține o bursă, a apela la bănci care acordă credite tinerilor  este chiar singura soluție. Desigur, cel mai probabil banca va accepta să finanțeze studii care să ducă la un loc de muncă bine plătit.

Nu e suficient, din pacate, sa-ti doresti sa fii student pentru ca s-ar putea să nu fie suficienți bani pentru a studia. Bursa sau jobul part-time nu sunt suficiente. În plus, munca poate avea un impact negativ pentru studii. Aici intervin acele bănci care acordă credite tinerilor.

Creditul este o soluție bună pentru cei care vor avea un loc de muncă bine plătit la sfârșitul studiilor. Din păcate, împrumuturile pentru tineri nu sunt atat de accesibile pe cat am crede.

Cum poate un student să obțină credit?

O cerere de credit la o bancă este însoțită de o garanție care va asigura rambursarea creditului. Un student nu are niciun garant de prezentat, ceea ce îi interzice accesul la anumite credite. Din fericire, exista si bănci care acordă credite tinerilor fara garant sau garantii.

Condiții de împrumut pentru studenți

Studentul trebuie:

Să aibă sub 26 de ani
Să fie de nationalitate romana
Să facă dovada studiilor

Cei care fac studii si cei care au garanții solide de prezentat, precum o garanție de la părinți, nu vor avea nicio dificultate în obținerea unui împrumut pentru studenți. În plus, unele bănci au parteneriate cu anumite școli și universități.

Comparați întotdeauna diferitele oferte de la bănci care acordă credite tinerilor

Nu ar trebui să te bazezi niciodată pe prima ofertă de credit. Variațiile pot fi substanțiale, iar compararea tuturor ofertelor de credit este o regulă care trebuie avută în vedere întotdeauna.

Majoritatea bancilor ofera credite pentru tineri cu dobanzi modice, dar suma împrumutata va fi plafonata, intrucat un student, de exemplu, nu va avea un scor de credit pozitiv sau adeverinte de venit pentru contracte de munca pe perioada nedeterminata.

Rețineți că un credit pentru un student depinde de fiecare situație personală. Un student cu garanții solide și studii care duc la un loc de muncă bine plătit și fără risc de șomaj va avea o rată foarte atractivă. Acele rate foarte agresive au o explicatie. Obținerea unui credit pentru studenți este astfel o oportunitate de a deschide un cont bancar pentru prima dată.. Un împrumut pentru studenți se face adesea cu un consilier financiar. Va propune astfel cele mai bune oferte de finantare in functie de profilul tanarului sau client. Rata dobânzii nu este mare, iar alte condiții pot fi mai utile.

Acele bănci care acordă credite tinerilor oferă un împrumut în mai multe rate. La o dată convenită în prealabil cu banca, studentul primește o parte din împrumutul său. Acest lucru îi permite să plătească mai puțină dobândă. Băncile oferă mai multe date pentru eliberarea banilor, de obicei lunar, trimestrial, semestrial sau o dată pe an.

Exemplu: studentul împrumută 12.000 de lei. Banca îi plătește 500 de lei pe lună timp de 24 de luni.

Bunul simț este pe primul loc: ar trebui să împrumuți doar esențialul, pentru a nu avea probleme la începutul vieții profesionale. Nu uita că odată cu primul loc de muncă vin primele cheltuieli, precum cumpărarea unei mașini pentru a merge la serviciu sau instalarea în noua ta locuință.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *