Cod transport gratuit Notino pentru un machiaj după 40 de ani

Aspectul pielii se schimbă de-a lungul anilor. De aceea este esențial să-ți adaptezi machiajul. La 40 de ani, de exemplu, pielea devine puțin mai uscată. Un eveniment datorat în special scăderii nivelului de estrogen. Pentru a camufla liniile fine de expresie, tot ce trebuie să faci este să îți lucrezi tenul, pentru a obține o față proaspătă și luminoasă. Te ajutăm cu sfaturi și cu produse speciale la un preț grozav și că bonus, un cod transport gratuit notino!

Curăță-ți pielea

Înainte de hidratarea și aplicarea machiajului pe piele, este important să eliminați toate impuritățile prezente. Pentru aceasta, poți opta pentru o loțiune sau o apă florală.

Hidratează-ți fața

Odată cu vârsta, tenul devine mai uscat din cauza anumitor hormoni. Această problema este accentuată și de expunerea la poluare. Pe scurt, crema de hidratare nu este de neglijat. Apelează la o cremă de față antirid de pe site cu un cod de reduceri notino care îți va împrospăta în mod natural pielea.

Fondul de ten

Odată ce pielea este hidratata, este bine să aplici un fond de ten. Scopul ? Netezește pielea prin estomparea porilor și a liniilor fine. Machiajul tenului pare apoi mai clar și mai natural.

Fond de ten fluid

Atenție, fondurile de ten groase și supraacoperite trebuie evitate pentru tenul matur! Într-adevăr, ar accentua doar liniile fine. Astfel, optează pentru un fond de ten fluid și mai ales cu o culoare naturală cât mai apropiată de tenul tău.

Pudră matifiantă

Nu toate pudrele matifiante sunt potrivite pentru persoanele peste 40 de ani. De ce ? Deoarece pot scoate în evidență zonele de uscăciune și liniile fine ale pielii. Pentru această, utilizați o pulbere liberă ușoară și luminoasă în cantități mici.

Fard de obraz

Tenul poate deveni puțin mai tern de la vârsta de 40 de ani. Este nevoie doar de puțină pornire și de împrospătare pentru a-și recăpăta strălucirea. Trebuie doar să aplici un fard de obraz roz sau de culoarea piersicii pe pomeți, amestecând ușor culoarea spre tâmple.

Luminatorul

La final, terminați cu o notă de lumină pentru a accentua efectul strălucitor al machiajului mereu cu moderație. Înainte de a-l aplica gândește-te la zonele strategice în care să-l așezi: deasupra sprancenei, la nivelul nasului, deasupra pomeților sau la nivelul buzelor.

Nu exagera!

Important este să obții un ten frumos și să nu exagerezi! Dacă vei aplică mai multe straturi de machiaj ridurile nu vor fi mai puțin vizibile, dimpotrivă. Secretul constă în principal în îngrijirea acordată pielii înainte de machiaj: hidratarea este în special cheia pentru o piele netedă și plină.

Piele netedă și un ten uniform

Primul lucru care ne trădează vârsta este desigur pielea noastră. Dușmanii noștri: pete, riduri și un ten încețoșat. Pentru a nu arăta îmbătrânite și a obține o textură netedă a pielii, îți vin în ajutor bazele de fond de ten „blur” care fac minuni: ultra alunecoase și invizibile.

Ochi care sclipesc

Nimic mai bun pentru a te face să uiți de semnele îmbătrânirii decât ochii bine evidențiați și o privire odihnită. Câteva sfaturi fac o mare diferență, cum ar fi folosirea unui creion ușor în interiorul ochiului pentru a lumina ochii.

Cu doar câteva sfaturi de frumusețe, produse de calitate de care beneficiezi cu un cod notino livrare gratuită, poți obține un look grozav! Vârstă e doar un număr, nu?!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *