4 lucruri la care sa fii atent daca iei un credit rapid fara anaf

Ce este un credit rapid fără anaf?

Un credit rapid fără anaf este exact așa cum pare: un împrumut pe care îl puteți obține fără verificarea scorului sau a istoricului de credit. Creditorii pentru aceste împrumuturi înțeleg că persoanele care apelează la o astfel de soluție s-ar putea să nu le poată rambursa suma în timp util.

În general, pentru a obține un credit, aveți nevoie de un scor de credit rezonabil. Scorul dvs. de credit este un număr care le spune creditorilor cum v-ați gestionat creditul și datoriile în trecut. Dacă ați întârziat adesea cu ratele sau ați amânat anumite datorii – sau chiar dacă pur și simplu nu aveți suficient istoric de credit pentru a garanta un scor de credit – ați putea părea un risc inutil pentru creditorul obișnuit.

4 lucruri la care trebuie să fii atent dacă iei un credit rapid fără anaf

Dacă un credit rapid fără anaf poate părea soluția pentru problemele tale, există câteva lucruri pe care trebuie să le analizezi cu atenție înainte de a împrumuta bani în acest fel. Iată la ce ne-am gândit.

Rată dobânzii va fi mai mare. Un credit rapid fără anaf unei persoane care nu este verificată este o afacere riscantă, iar creditorii percep o taxă pentru acest privilegiu. Această înseamnă că ratele dobânzilor pot ajunge adesea la 350% sau mai mult. Chiar dacă puteți plăți soldul în întregime – și la timp – veți plăți totuși mai multă dobândă decât în alte cazuri. Și dacă rămâneți în urmă cu ratele dvs., puteți ajunge într-un ciclu dăunător al datoriilor.

Ai putea fi prins în plasa unui creditor neserios. Unii creditori persoane fizice care oferă împrumuturi fără verificarea scorului de credit oferă împrumuturi mici, pe termen scurt, la rate mari ale dobânzii, știind că vei rambursa împrumutul când vei primi următorul salariu. Ratele dobânzilor pot ajunge la 400%. Dacă nu reușiți să îi dați creditorului banii la timp, puteți ajunge la comisioane de descoperit de cont și alte comisioane bancare.

Ai putea să-ți pierzi lucrurile. Unii creditori vă vor oferi numerar dacă vă puneți vehiculul drept garanție – puteți împrumuta până la 50% din valoarea mașinii. Ratele dobânzilor la aceste împrumuturi sunt destul de mari, iar dacă nu le poți plăți la timp, ți-ai putea pierde mașina.

Ai putea fi escrocat. Oamenii care au nevoie de numerar rapid tind să treacă cu vederea detaliile. Un creditor fraudulos ar putea folosi documentele dvs. de împrumut pentru a vă vinde informațiile personale sau pentru a comite furtul de identitate. Fiți atenți atunci când oferiți informațîi personale unei companii sau unei persoane care nu pare serioasă.

Pentru a împrumuta cu cea mai bună dobânda un credit rapid fără anaf, luați în considerare utilizarea unui comparator online, acesta va compară diferitele organizațîi pentru a vă găsi cea mai bună rată în funcție de profilul dvs. Odată ce comparatorul este complet, veți primi ulterior oferte de împrumut pe care sunteți liber să le acceptăți sau să le refuzați. Luați în considerare să utilizați cât mai multe comparatoare pe mai multe site-uri diferite pentru a avea cât mai multe oferte posibil.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *