Ask Credit IFN bani împrumut pentru un eveniment fericit în familie

Tocmai ai aflat că aștepți un copil? Felicitări! Ai câteva luni inainte să te pregătești pentru sosirea bebelușului tău: cameră, cărucior, pat și chiar ingrijire după naștere.

Organizează-te. inainte de a te angaja in alegerea unui imprumut de la ask credit ifn pentru naștere, te putem ajută cu ghidul nostru complet referitor la necesitățile tale și ale bebelușului. Intrebările care te frământă, etapele sarcinii, dar și bugetul necesar pe care să-l aloci viitorului tău copil, vei ști totul pentru a fi pregătită de Ziua Z.

Sarcina

In primul rând, incepeți prin găsirea unei maternități potrivite. Locurile la o maternitate privată sunt scumpe, grăbește-te! Mai ales in orașele mari sau dacă ai in vedere o anumită maternitate. Vestea bună e că poți acoperi aceste cheltuieli cu un imprumut de la ask credit ifn de până la 10.000 de lei. Multe maternități private includ analizele, nașterea propriu-zisă, precum și obiecte speciale pentru bebeluș in pachetul pentru naștere, ceea ce te scutește de orice alte griji.

Primele achiziții pentru naștere

Abia in a șaptea lună de sarcină poți incepe să cumperi lucruri pentru copilul tău.

Trebuie să faci o listă, să priorițizezi, să te gândești la necesarul pentru primele 3 luni, apoi următoarele 6. Nu trebuie să cumperi totul in același timp, riscând să-ți inghesui in apartament tot felul de obiecte. Sfatul nostru: Vorbește despre asta cu cei din jurul tău, mereu sunt prieteni sau familie gata să-ți ofere suportul necesar.

Ce cheltuieli ai și cum te ajută ask credit ifn?

Pentru camera copilului

Incepe cu camera copilului. Fie că este un spațiu din dormitorul tău sau o altă camera, trebuie să ii consacri un loc confortabil unde treptat se va obișnui. Locul pe care i-l dedici trebuie să fie dotat măcar cu un pat sau un leagăn și o masă de infășat.

Un pătuț costă aproximativ 400 de lei.

Salteaua te va costa in jur de 200 de lei. O masă de infășat de la 200 la 500 de lei in funcție de opțiunea aleasă. Nu lasă nimic deoparte, căci e vorba de siguranță copilului tău!

Cărucior

Este, fără indoială, cel mai scump produs, dar este esențial pentru plimbarea zilnică a unui bebeluș.

Căruciorul 3 in 1: cărucior + scaun auto este soluția cea mai completă, dar cea mai scumpă. Poate fi folosit pentru bebelușul până la 4-6 luni care nu poate să stea ridicat, că scaun auto și cărucior de plimbare de la 6 luni. Pregătește sume de la 1000 la 3000 de lei.

Marsupiul

Este foarte util atunci când mergi la plimbare. Un marsupiu ergonomic, atestat de autoritățile in domeniu că nefiind periculos pentru sănătatea bebelușului, incepe de la 200 de lei. Scaunul auto te va costă in jur de 300 de lei.

Sfaturi practice pentru sarcina

Vei avea parte o monitorizare medicală specifică pentru a fi sigură că totul e in ordine, iar asta presupune alte costuri. De asemenea, iți recomandăm să pregătești bagajul și să il echipezi cu toate lucrurile de care vei avea nevoie la clinică, precum și lucruri pentru primele zile ale copilului tău.

Odată cu venirea unui copil, familia trebuie să facă anumite schimbări in organizarea să. Un imprumut de la ask credit ifn vă poate permite să trăiți nașterea cu mai multă seninătate. Sosirea unui copil in familia voastră implică cu siguranță costuri suplimentare care pot fi acoperite printr-o cerere de finanțare la ask credit ifn. Acum ești gata să trăiești primele momente cu bebelușul!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *