Cum să-l răsfeți pe alesul tău cu o bijuterie deosebită și cu un cod reducere answear?

Pe măsură ce sărbătorile se apropie, fie că este Crăciun, Ziua Îndrăgostiților sau o aniversare, întrebarea revine: ce idei de cadouri pot fi găsite pentru un bărbat? Dacă vrei să optezi pentru un pariu sigur, dar care îți oferă totuși posibilitatea de a alege un cadou în funcție de personalitatea lui, poți apela la bijuterii pentru bărbați. Deci, nu-ți bate capul și consultă selecția de pe site și poți primi cadoul un cod reducere answear!

Alegerea unei bijuterii pentru bărbați

Bijuteriile nu sunt destinate doar femeilor, dimpotrivă. De asemenea, bărbaților le place să-și etaleze stilul și personalitatea cu bijuterii și accesorii.

Dacă nu aleg aceleași accesorii de lux ca și femeile, bărbații poartă și bijuterii frumoase pentru un aspect elegant, rock și trendy, clasic sau rebel.

Dacă argintul este un pariu sigur pentru bijuteriile pentru bărbați, aurul galben devine din nou din ce în ce mai popular și mai trendy și are avantajul de a fi atemporal. Dacă doresc să-și etaleze mai mult stilul, unii bărbați vor prefera coliere mai reprezentative, din piele și oțel de exemplu, împodobite cu pandantiv în formă de cruce, sau cu plăcuță, pentru un stil de „băiat rău”.

Care sunt bijuteriile pe care să le dăruiești unui bărbat?

Brățară

Este una dintre cele mai vechi ornamente din lume, poate fi realizată din materiale precum piele, piatră sau metal. Unii bijutieri chiar inovează folosind materiale neobișnuite, cum ar fi părul de elefant, părul de girafă sau părul de cal. Pe aceasta, este posibil să gravați un prenume sau o dată importantă.

Lanț și colier

Poate fi purtat la gât cu sau fără pandantiv, simbolizează atașamentul unei persoane de alta atunci când este oferit. Lanțul este format din zale mai mult sau mai puțin fine. Alege un colier subțire pentru un bărbat chic și discret, iar unul mai mare pentru cineva mai exuberant și cu un stil urban, folosind un cod reducere answear la comanda pe site.

Inelul

Purtat pe degetul mic, inelar, mijlociu, arătător sau degetul mare, inelul va avea un alt sens. De exemplu, verighetă va fi purtată pe degetul inelar stâng. Inelul cu sigiliu este purtat în mod tradițional pe mâna dreaptă și îi permite acelui bărbat să-și afirme personalitatea. Un inel purtat pe degetul mijlociu, cel mai impunător deget, exprimă putere și virilitate. Împodobirea degetului arătător este un simbol și mai puternic, deoarece acel deget este cel care comandă. În cele din urmă, un inel pentru degetul mare denotă o dorință de independență.

Ceasul

Este un pariu sigur printre bijuteriile pentru bărbați. Și în acest domeniu, ai de unde să alegi, mai ales de pe site, cu un cod reducere , fie că este un ceas de lux, sport, digital, cuarț, electronic, de buzunar, brățară, vintage, schelet (vedem mecanismul prin transparență) sau chiar din lemn.

Cercei și piercing-uri

Acestea sunt accesorii foarte la modă în acest moment. Ele sunt adesea în aur, argint sau oțel și împodobite cu pietre prețioase sau semiprețioase precum diamantul alb sau negru, oxidul de zirconiu, rășina neagră etc. Important este să optezi pentru un material care să nu provoace alergii.

Așadar, fă-ți timp și spune-ți că bijuteriile reflectă personalitatea purtătorului, te va ajuta să alegi mai bine, ajutată fiind de un cod reducere answear.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *