In pană de combustibil? Nu te chinui inutil! Răspunsul e simplu: tractări iași!

Ce trebuie făcut în caz de epuizare a rezervei de benzină / motorină?

Toată lumea a rămas fără combustibil cel puțin o dată în viață. Oprirea motorului automobilului din lipsă de combustibil vă poate aduce în situația de a face un atac de panică generală, în funcție de locul în care se întâmplă. Dar nu vă faceți griji, vă vom spune în rândurile următoare ce trebuie să faceți pentru a gestiona cel mai bine acest episod dramatic.

Simptomele epuizării rezervei de combustibil

Există mai multe semne care vă pot face să vă gândiți că veți rămâne fără combustibil în curând. În momentul în care indicatorul de combustibil este pe roșu, trebuie să știți că riscul de oprire a motorului este destul de mare. Când ledul de combustibil se aprinde, rețineți că puteți călători între 50 și 80 km pentru a găși o sursă de combustibil. Dacă vehiculul începe să zvâcnească, știți că situația devine critică și mai aveți doar unul sau 3 km de autonomie.

Cum să reacționati în oraș, drum și autostradă?

În cazul unei avarii în oraș, pe șosea sau pe autostradă, trebuie să aveți niște reflexe bune. Stresul care urmează acestui tip de defecțiune poate fi destul de mare și poate crea panică.

Ce este necesar să faceți pe un drum public:

Parcați vehiculul lateral sau într-o zonă de refugiu sigură,

Aprindeți luminile de avarie,

Puneți-vă vesta reflectorizantă,

Asigurați pasagerii scoțându-i pe portiera din dreapta,

Instalați triunghiul de siguranță,

Apelați un număr pentru tractări auto iași,

Asigurați-vă că ajungeți la cea mai apropiată benzinărie.

Dacă sunteți pe autostradă trebuie să:

Parcați cât mai aproape posibil de banda de urgență,

Puneți-va vesta reflectorizantă,

Ieșiți prin partea pasagerului,

Stationati pe cealaltă parte a barei de protecție,

Puneți un terminal portocaliu pentru apeluri de urgență la fiecare 2 km,

Sunați la un serviciu de tractari auto din iași și dați locația exactă,

Urmați instrucțiunile serviciilor de tractari iași.

Contactați asistența

Mai multe companii de asigurări auto oferă servicii de depanare auto în contractele lor. Prin urmare, este necesar să verificați clauzele contractului dumneavoastră. Dacă această opțiune există, apelați la asistența care va contacta un service de reparații care lucrează pentru ea și care ar putea fi echipat printre altele cu un vehicul de tractări auto. Dacă sunați direct la un atelier de reparații, este posibil ca serviciul să nu fie acoperit de asigurator. Producătorul vehiculului dvs. poate oferi, de asemenea, asistență, dacă asigurarea dvs. nu o acoperă.

Fiți mai atenți data viitoare

Pentru a evita aceste cazuri extreme, trebuie să vă planificați din timp modul în care veți consuma combustibilul. Primul instinct atunci când călătorești pentru o perioadă lungă de timp este de a alimenta. De preferință, realimentați imediat ce ajungeți la ultima treime a rezervorului. Când nivelul de combustibil al vehiculului scade la roșu, trebuie să mergeți rapid la o benzinărie.

De asemenea, ar trebui să evitați să vă conduceți vehiculul cu ledul de control al combustibilului aprins. La alegerea unei polițe de asigurare auto, optați și pentru garanția de asigurare care este foarte utilă în caz de avarie sau accident. Veți beneficia de servicii de tractări auto și altele.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *