Ce costuri presupune un card de credit online – verificați pe site în secțiunea Axi card păreri

În majoritatea cazurilor, nu există nicio taxă dacă rambursați suma utilizată la sfârșitul lunii.
Acesta este marele avantaj al cardurilor de credit: plătiți comercianților online, la restaurante, în străînătate gratuit și aveți la dispoziție câteva săptămâni pentru rambursarea sumei. În realitate, există taxe, dar comerciantul le plătește (un procent din achizițiile dvs.) pentru dvs.
Cu toate acestea, există câteva costuri specifice legate de utilizarea cardului de către dvs., pe care le gășiți detaliate aici și pe care le veți găși și pe site, în rubrica Axi card păreri.
Taxele pentru un card de credit sunt următoarele:
Taxa anuală de membru
Abonamentul anual este principalul element de cost pentru majoritatea utilizatorilor de carduri de credit. Această contribuție variază, în funcție de card.
Taxe de schimb valutar
Taxele de schimb se aplică tranzacțiilor efectuate în altă monedă.
Prețul său este puțîn mai puțîn avantajos decât cursul mediu de schimb, iar aceste comisioane sunt identice cu cele suportate cu un card bancar convențional.
Retragerea de la ATM
Retragerile de numerar de la bancomate sunt adesea taxabile: există, în general, o taxă fixă pe retragere + o taxă de schimb de la 1% la 2,5%, în funcție de bancă. Este adesea mai ieftin cu un card bancar convențional. Cel mai bine este să retrageți bani doar cu un card de credit în caz de urgență sau, dacă aveți nevoie, să luați o sumă mare deodată, mai degrabă decât mai multe sume mici.
Retragere de la ghișeu
Retragerile de numerar de la ghișeul bancar vor fi facturate că și cum ai fi la bancomate. Prin urmare, taxele sunt ceva obișnuit și pot varia în funcție de bancă. Mai bine nu retrageți bani cu un card de credit pentru a evita taxele.
Rambursarea în rate
Această înseamnă că acest card de credit pe care îl aveți autorizează rambursarea cheltuielilor dvs. în rate. Foarte des o linie de credit deschisă va fi legată de cardul dvs. Prin urmare, această ușurință a rambursării la un cost, vorbim despre DAE (dobânda anuală efectivă) care este destul de ridicată pentru un card de credit (10% sau mai mult).
Mai bine să plătiți cheltuielile cardului de credit integral sau în avans la sfârșitul lunii sau să optați pentru un credit de nevoi personale, dacă aveți nevoie de mai mulți bani.
Dobânda minimă aferentă cardului de credit AXI Card este de 6%/ luna, respectiv 0,2%/ zi și dobânda anuală efectivă este de 86,92%, doar dacă, în perioada de plata imediat următoare datei la care ai utilizat limita de credit, achiți integral suma utilizată împreună cu dobânda percepută pentru această. Perioada de plata a obligațiilor de plata aferente AXI Card este intervalul 1-5 al fiecărei luni.
Dobânda se aplică doar sumelor utilizate și nerambursate din limita de credit aferentă AXI Card.
Dacă într-o anumită luna nu ai posibilitatea să achiți integral suma utilizată și dobânda percepută pentru această, este obligatoriu să achiți cel puțîn suma minimă datorată.
Ce comisioane are AXI Card?
Spre deosebire de alte carduri de credit, pentru cardul de credit AXI Card nu se percepe comision de emitere și nici comision anual de administrare. Astfel, dacă deții un card de credit AXI și nu îl utilizezi, nu vei plăti niciun comision sau cost suplimentar.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *