Muzică și economii pe bune: cum ne îmbrăcăm la un concert folosind un cod reducere about you

Gata cu restricțiile! E momentul să ne bucurăm din nou de muzică live. Nimic nu ar trebui să ne împiedice să mergem la un concert, cu atât mai puțîn îmbrăcămintea necorespunzătoare.

Poate părea deplasat, dar pentru a te bucură pe deplin de un festival de muzică, trebuie să cunoșți câteva chestii bune despre modă. Începe cu o regulă de aur foarte simplă: evita să porți cele mai frumoase și elegante piese din garderobă. Ești la un concert, nu la o prezentare de modă. Nu vei scăpa prea ușor de berea vărsată pe tricoul preferat, de transpirația ta sau a altora. Hainele tale vor avea de suferit.

A două regulă esențială: uită de pantofii cu toc înalt! Unii pot fi foarte confortabili, dar îi lăsăm acasă. Concertul presupune și dans în ritmul muzicii, și aglomerație, și gazon umed.

Nu toate concertele sunt ținute în interior, undeva unde să fii ferită de ploaie. Idealul este să optezi pentru elementele esențiale ale echipamentului de ploaie.

Cel mai bun aliat al tău este parka. Alege un model ușor pentru a nu riscă să te încălzesti prea tare. Majoritatea concertelor au loc primăvara, vara sau toamna. Deci, nu este nevoie să optezi pentru unul dintre paltoanele de iarnă. Găseșți modele pe săturate consultând magazinul online about you și primești chiar și un disccount sub formă unui cod voucher aboutyou. Geacă potrivită e doar la câteva click-uri distanță!

Pentru un concert, poți paria fără grijă pe straturile de îmbrăcăminte. În primul rând, un tricou. Apoi un hanorac comod. Și, în cele din urmă, o parka ușoară. Așa poți fi sigură că eșți pregătita pentru orice schimbare meteorologică.

Că și sfat esențial, evită blugii. Dacă începe să plouă, vei avea blugi umezi tot concertul. Preferă pantaloni scurți din denim, mai ales dacă îți permit temperaturile nu foarte scăzute.

Dacă eșți în căutarea unor pantofi confortabili pentru concert că să se potrivească pantalonilor scurți de care am vorbit mai sus, cizmele de ploaie sunt perfecte. Nu trebuie să fie grosolane, deși s-ar preta de minune unui concert rock. Găsești modele foarte feminine, dar și care îți izolează bine piciorul contra umezelii pe about you unde poți folosi cu încredere și un cod reducere about you dacă ești deja abonată la newsletter.

Nu uită de accesorii și geantă! Evident că nu o să alegi o geantă elegantă, având în vedere ținută pe care ai adoptat-o! Un rucsac sau o geantă pe care să o porți într-o parte sunt alegeri foarte bune și practice. Ai nevoie să-ți poți folosi mâinile în alte scopuri (cum ar fi să dansezi în ritmul muzicii) și să nu ai grijă unei genți.

În privința accesoriilor, vremea este decisivă: o pereche de ochelari de soare dacă este cazul, dar de evitat bijuteriile care te pot încurcă atunci când te bucuri de muzică bună. Vorbim de concerte în aer liber, nu de cele clasice, unde ținută elegantă este obligatorie.

Acum că am schițat o ținută comodă și potrivită evenimentului, nu rămâne decât să o și cumperi din online că să nu mai pierzi vremea prin magazine! Câteva click-uri bine plasate, un coș plin, un cod reducere about you și eșți pregătită!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *