Ce bluze la reducere să porți atunci când ai un bust generos?

Având în vedere că multe femei ajung la operații complicate doar pentru a-și mări bustul, am zice că femeile înzestrate de la natură cu un bust generos sunt de invidiat. Nu neapărat! Că la orice alegere pe care o facem în viață, trebuie să fim atente să nu evidențiem ceea ce nu trebuie sau să nu ajungem în situația în care să fim reprezentate doar de bust, și nu de ansamblul calităților fizice. În cazul acesta, trebuie cumva să mai moderam ceea ce ne prisosește pentru a obține o ținută care să ne avantajeze.

Orice femeie cu un bust generos știe că pasul premergător alegerii unei bluze potrivite la reducere este alegerea unui model de sutien potrivit. Dacă nu doriți că sânii să arate și mai mari, asigurați-vă că cumpărați piese simple, cu cât mai puține detalii posibile accesand site-ul elefant.ro

Una dintre soluțiile pentru echilibrarea unei figuri cu un bust mare este, desigur, definirea dimensiunii. Accentuează atât pieptul, cât și talia, creând un fel instant de siluetă de clepsidra.

Alegând materialele potrivite, culorile potrivite și gulerele potrivite pentru bluze, îți vei evidenția sânii mari cu finețe și eleganță. Un bust generos reprezintă o figură feminină cu curbe frumoase, așa că trebuie să profitați la maximum de codul de reducere elefant oferit de codurireducere.ro!

Alegerea materialelor este importantă atunci când trebuie să va îmbrăcați. Alegeți materiale fluide și ușoare precum jersey, bumbac fin, flanelă sau chiar cașmir.

Alt secret în ceea ce privește bluza potrivită este alegerea de culori închise sau neutre și mate pentru a vă rafina formele generoase. Bluzele lungi, umerii montați va vor subția bustul.

Bluzele de bază la reducere, care îmbrățișează corpul, precum și bluzele din mătase sau sifon vă vor pune în valoare bustul fără a-l expune prea mult. Puteți îmbracă, de asemenea, un cardigan subțire și simplu peste un top subțire, cu un decolteu destul de discret. Cămașa albă simplă, de purtat în pantaloni sau o fustă cu talie înaltă, în funcție de tipul de corp, este, de asemenea, o opțiune bună.

Evitați bustierele dacă aveți bustul generos, materiale groase și rigide, bluzele prea scurte, pe corp, fuste prea largi, volane, materiale lucioase, dungi orizontale și imprimeuri supradimensionate care măresc silueta.

Decolteurile în V sunt un element clasic pentru persoanele cu bust generos: vă permit să vă arătați puțîn din decolteu (adaptat la nivelul dvs. de confort) și să prelungiți atât gâtul, cât și trunchiul, fiind în același timp mai puțîn revelatoare decât un decolteu mai adânc.

Să nu uităm de bluzele cu decolteu în formă de inimă, acest decolteu retro, dar atemporal, care ridică bustul și îl rotunjește. A fost decolteul emblematic al anilor ’60 și revine în forță. Echilibrează subtil silueta și acoperă întregul bust. Este ideal dacă doriți să vă evidențiați partea superioară a corpului și să economisind câtiva bănuți cumpărând la reducere.

Dincolo de aceste mici secrete care vă pot ajuta în viața de zi cu zi, trebuie să țineți cont de cel mai important lucru. Fiecare dintre noi este liber să adopte stilul care îl reprezintă cel mai bine, cel care se potrivește cu personalitatea. Nimic nu ne limitează mai mult decât propriile prejudecăți.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *