Cum să-ți izolezi casa și să economisești bani cu ajutorul unui credit rapid

Utilizarea produselor de izolare este perfecta pentru orice fisuri sau orificii la punctele de imbinare dintre ferestre si perete, sau in cazul crapaturilor din pereti. O izolare termica foarte buna mareste confortul vietii si ofera economii uriase.

Usile si ferestrele sunt create pentru a tine frigul afara si caldura inauntru locuintelor, insa fara a fi perfect etanse. Iarna, de cele mai multe ori, curentii de aer patrund printre aceste fisuri si aerul cald iese prin acestea. Vara se inverseaza acest proces, patrunzand caldura in interiorul casei si ducand la utilizarea intensa a energiei, pentru a racori camerele, apeland la instalatiile de aer conditionat.

Daca acoperiti aceste fisuri cu spuma poliuretanica combinata cu silicon acrilic veti economisi energia cu aproximativ 20%.

O izolatie perfecta va poate aduce o economisre de energie cu pana la aproximtiv 70% si in timp, aceasta economie se va reflecta si financiar, in facturile catre eon si distrigaz. Aici mai avem ca exemple o izolare termica a podelei, a acoperisurilor si a peretilor cu panouri izolante.

Este important sa nu aveti obiecte asezate in fata caloriferelor si sa reglati temperaturi mai ridicate cand stati in casa si mai scazute cand nu sunteti in casa.

Poliuretanul se obtine din petrol si spuma poliuretanica se foloseste la orificii pentru cabluri, tevi, instalatii electrice si la imbinarea ferestrei si perete. Are o rezistenta la temperaturi intre -50 grade si +100 de grade si nu este influentata de conditiile meteo. Se utilizeaza pe lemn, pe metal si pe beton, acoperindu-se dupa fiecare aplicare cu mortar.

Spuma poliuretanica este folosita atat in constructii cat si in industria saltelelor si a scaunelor auto. Aceasta spuma este excelenta  pe orice suprafata, izoleaza perfect si are o rigiditate a constructiei.

Spuma poliuretanica este usor de procesat si de asamblat si asigura o izolare termica foarte buna si rezistenta si ea mai poate fi lacuita, vopsita sau chiar laminata.

Un alt avantaj al spumei poliuretanice este acela ca va permite o umplere perfecta, fara a crea goluri, oferind astfel caldura si impermeabilizare.

Spuma poliuretanica se poate aplica in orice moment al anului, indiferent de suprafata pe care se aplica  si este foarte eficienta. Aceasta spuma are parametri inalti in legatura cu sunetul si etanseitatea si de asemenea nu face praf si nu se sfarama.

Utilizarea spumei poliuretanice are in vedere mai multe aspecte pozitive printre care: rapiditatea la montare, umplerea formelor neobisnuite, durabilitatea si avantajul ca nu are nevoie de intariri structural suplimentare.

Siliconul acrilic este utilizat la imbinarea dintre podea si perete si rezista la temperaturi intre -40 de grade si +90 de grade, dar si la apa, avand o calitate mai inalta.

Daca nu beneficiati  de o suma necesara pentru a face aceste investitii exista posibilitatea accesarii unui imprumut cu dobanda 0%.

Exista 13 IFN-uri care ofera posibilitatea accesarii si obtinerii unui imprumut rapid online doar cu buletinul.

Aceste IFN-uri sunt institutii nebancare, care ofera posibilitati avantajoase fiecarei persoane, indiferent de istoricul pe care acestea il au la bancile comerciale, fie ca sunt declarati rau platnici sau fie ca sunt raportati la Biroul de Credite. Aceste imprumuturi ofera o accesibilitate rapida online si nu impun prezentarea multor documente.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *