Soluții de împrumut online în anul 2021

Exista cateva solutii de imprumut rapid online in anul 2021. Aceste imprumuturi online rapide se mai intalnesc si cu denumirea de credite pe termen scurt.

Fie ca au solicitat ajutorul de la rude sau prieteni, unele persoane au rezolvat problemele insa altele au fost refuzate. Aceste refuzuri au venit din cauze diferite, insa nevoile tot trebuie acoperite si nu pot fi amanate.

Site-ul creditdoctor.ro vine cu cateva recomandari, de unde se pot obtine imprumuturi avantajoase si chiar cu dobanda de 0%.

Pentru a intra in posesia unui imprumut cu dobanda de 0% e necesar sa va informati cu privire la ofertele pe care le au institutiile financiare nebancare, denumite si IFN-uri.

Un IFN este o entitate care ofera populatiei servicii de creditare, cu dobanzi foarte mari, in comparatie cu bancile comerciale. Sumele se situeaza intre 100 de lei si ajung pana la 10.000 de lei, fara garantii sau giranti. Exista si IFN care va poate oferi imprumut suma de 900.000 de lei, cu conditia sa aveti o garantie imobiliara de genul unui teren, casa sau apartament. Aici dobanda este variabila si incepe de la 1.2% pe zi, mult mai mare fata de banca comerciala, care cere o dobanda de doar 5% pe an.

Prin aceste dobanzi ridicate, IFN-urile isi permit sa acorde imprumuturi si pesoanelor rau platnice sau raportate in birourile de credite. In plus aceste IFN-uri ofera imprumuturile pe termen scurt si mediu.

Dar sa dezvoltam si idea de dobanda magica de 0%. Aceasta dobanda va este oferita de institutiile financiare nebancare la inceput, la primul credit, pentru a va atrage in procesul lor de creditare si pentru a va acomoda cu acesta. De aici vine si rapiditatea acestor IFN-uri de a va livra banii in conturile dumneavoastra  cat mai rapid. Pentru aceasta dobanda de 0% e necesar sa returnati banii imprumutati in termen de maxim 30 de zile.

Printre aceste institutii financiare nebancare amintim de cei de la Ralfi IFN SA si cei de la Supercredit IFN. In cazul in care sunteti nevoit sa imprumutati o suma mai mare cu 0%  dobanda, exista posibilitatea apelarii la mai multe IFN-uri in acelasi timp si obtineti astfel mai multe sume imprumutate cu 0% dobanda.

Aici trebuie sa tineti cont de returnarea sumelor in termenul stabilit, pentru a nu intra la platitor de dobanzi de 1.2 % pe zi si riscand astfel sa platiti sume considerabile la sfarsitul celor 30 de zile.

IFN-urile aproba creditele mult mai rapid si usor, in comparatie cu bancile comerciale, unde procedurile standard,de multe ori ingreuneaza acordarea imprumuturilor. In cazul IFN-urilor pot fi accesate creditele pentru rau-platnici, ceea ce in cazul bancilor comerciale nu exista.

Mai mult decat atat, IFN-urile acorda imprumuturile si online, cu documente putine, ceea ce bancile comerciale impun o prezenta obligatorie  la institutie si completarea multor documente.

Astfel, inainte de a recurge la aceste imprumuturi, trebuie sa aveti o idee clara despre suma pe care intentionati sa o solicitati, precum si scopul pentru care este nevoie de acea suma urgenta, care nu mai suporta nici un fel de amanare. Doar asa veti avea avantaje si veti evita situatiile riscante imprevizibile.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *