POT TRECE EXAMENUL MATURITĂȚII CU MITĂ SAU CU UN CREDIT NEBANCAR?

Examenul maturității, sau Bacalaureatul, este un examen foarte important pentru fiecare tânăr de liceu, și nu numai. Nu este un examen foarte dificil dar nici unul foarte simplu de luat. Însă pentru a promova examenul cu brio, ar trebui să începi să te pregătești intens încă de la începutul clasei a 12-a la toate materiile la care vei da examenul. Sunt elevi care tot amână această pregătire din timpul anului școlar, vine simularea examenului de bacalaureat la care se prezintă nu atât de pregătiți cum ar fi trebuit și obțin o notă destul de slabă, o notă care nu le-ar permite admiterea la o facultate de prestigiu cum ar fi Facultatea de Medicină, Facultatea de Drept, de Informatică și Calculatoare etc. Bineînțeles că există elevi care se prezintă la simulare cu un bagaj de cunoștințe nu atât de bine pus la punct, ei crezând că sunt foarte bine pregătiți, dar de fapt pică simularea de examen. Din acel moment de instalează panica, gândurile negative precum că nu vor reuși să promoveze examenul, că nu vor reuși să fie admiși la facultatea pe care ei și-o doresc. De foarte multe ori, aceste gânduri negative apar și din cauza presiunilor făcute de părinți. Să fim serioși, uneori, părinții sunt mai îngrijorați în privința examenului decât elevul. Un părinte ar face orice ca să își vadă copilul cu diploma de bacalaureat în mână.

Dacă ești și tu părinte și ai un copil care este în clasa a 12-a și urmează să susțină examenul de bacalaureat, nu ar trebui să îți faci mai deloc griji. Pentru orice problemă delicată există o rezolvare. O soluție bună recomandată uneori chiar și de profesori este aceea a mersului la meditații, la orele de pregătire în particular cu un profesor. E bine ca elevul să înceapă să meargă la meditații pentru că, aflandu-se în ultimele 3 luni de școală, probabil este îngrijorat, probabil nu știe cum să învețe, ce anume să învețe, sunt presiuni asupra lui din partea tuturor, poate nu știe cu ce anume să înceapă și așa mai departe. Meditațiile îl vor ține pe copil în priză, mereu la curent cu materia, profesorul îl va susține, îl va încuraja și nu-l va lăsa să uite materia. Meditația este cea mai bună soluție pentru că bacalaureatul este un examen serios, pe care nu îl poți promova dând mită.

Ca părinte, va trebui să plătești acele ore de meditație, iar în anul 2021, orele de meditație nu mai sunt la fel de ieftine cum erau pe vremuri. Acum, pe 2 ore vei plăti în jur de 100-120 lei. Având 4 materii, și câte 2 ore pe săptămână la fiecare materie, e destul de costisitor. Însă nu trebuie să îți faci griji în legătură cu banii. Cum am spus, fiecare problema are o rezolvare.

Cum pot face rost de bani rapid?

E simpul. Pentru că te grăbești și vrei ca meditațiile copilului tău să înceapă cât mai repede, recomandat pentru tine este un credit doar cu buletinul de la creditprime. Dar de ce? Pentru că în primele 30 de zile ai 0% dobândă, beneficiezi de o aprobare rapidă, adică în 2 minute, și poți împrumuta până la 4000 de lei, sumă care cu siguranță va fi bine-venită pentru copilul tău.

Așadar, îi doresc mult spor la învățat copilului tău și o notă cât mai mare.

 

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *