Aplică la un credit fulger aprobat online pentru o urgentă medicală

Pe baza ideii că toată lumea are nevoie de sănătate iar în ziua de azi vorbind sincer și trist sănătatea înseamnă bani, compania iCredit oferă șansa creditelor pentru pensionari, încadrându-se în rank-ul instituțiilor financiare nebancare de top când este vorba de astfel de credite cu aprobare imediată.

Creditul pentru pensionari poate fi aplicat de persoanele cu o vârstă de peste 65 ani, fiind cetățeni români și având domiciliul în România. Creditul pentru seniori este realizat rapid, din confortul domiciliului nefiind nevoie de deplasare neapărat până la unul din sediile fizice al aceste companii, împrumutul fiind foarte transparent și oferind diferite beneficii în funcție de suma și nevoia dorită și intenția împrumutului, fără a fi nevoie de foarte multe documente, fișe și garanții.

iCreditul pentru pensionari sau seniori nu solicită garanții, doar două documente fiind necesare pentru acest timp de împrumut, cardul de identitate și talonul de pensii prin care să dovediți vârsta și vechimea într-un loc de muncă iar  cardul de identitate și cererea, solicitarea de credit  fiind necesare în cazul companiei Credius, o altă companie a instuției financiare nebancare ce poate oferi un astfel de tip de credit pentru pensionari sau seniori.

Ratele sunt lunare așa cum este în cazul multora din aceste instuții, pentru o aplicare rapidă, o persoană poate suna la *7171 sau 0317171100, contactul putând fi luat telefonic în primă instanță,  aprobarea creditului și banii putând fi primite foarte rapid în cazul atât al companiei iCredit cât și al celor de la Credius.

 

În cazul unui credit în valoare de 1000 de lei, pe 8 luni, spre exemplu, suma de rambursat al unui astfel de împrumut pentru pensionari poate ajunge la 1936 lei, rata lunară fiind în valoare de 242 lei și incluzând un comision de analiză al dosarului. Dobânda anuală efectivă fiind de 616,74%, pe când dobânda aferentă creditului este 268,85% în primele 4 luni si 10,30% în următoarele 4.

Suma maximă ce poate fi împrumutată de la iCredit in cazul unui împrumut pentru pensionari este de 6000 lei, iar minimul de rate este de 6 luni.

În cazul companiei Credius, perioada de finanțare este de minimum 12 luni, iar maximul ajungând până la 5 ani, adică 60 luni, minimul unui împrumut putând fi de 1500 lei, si ajungând până la 10000 lei. Dobânda anuală efectivă fiind în cazul acestora de minim 154,31% iar maximul atingând numărul de 694,85% fiind relativ mai ridicat decât al celor de la iCredit.

În cazul unui credit în valoare de 2500 lei, pe o perioadă de 12 luni, la această companie, rata dobânzii poate fi de 90% pe an, cu un comision lunar de administrare a creditului de doar 0,25% cu un comision de analiză al dosarului de 400 lei. Rata lunară prin urmare ar fi de 327,45 lei iar dobânda anuală efectivă de 259.75% în valoarea totală a plătii împrumutului de la finalul contractului fiind de 4329,40 lei.

Acesta fiind desigur doar un calcul ipotetic, împrejurările, avantajele putând fi chiar mai mari de atât întrucât ambele companii au implementate calculatoare pentru a calcula suma împrumutată, cea a dobânzii și a ratelor lunare, clientul putând decide și observa cât poate economisi în funcție de perioadă pe care o decide a împrumutului.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *