Împrumut până la salariu. Unde este disponibil și la ce costuri?

Dacă tot suntem în perioada de black friday permiteți-ne să vă facem o sugestie: împrumut până la salariu pentru vacanța de vară! Mare, plajă, piscină, 5 stele, all inclusive? Sună frumos, nu? Acum ai ocazia să te bucuri de o binemeritată vacanță de vară la prețuri de chilipir. Zilele acestea toate agențiile de turism care mai de care își desfășoară târguri online pentru early booking. Puteți beneficia de o vacantă all inclusive la preț de pensiune. Nu ai banii de avans? Nicio problemă.

De unde te poți împrumuta până la salariu?

Dacă tot a trecut un an de când a apărut Covid-ul pe Pământ, acum este momentul să acționezi și să-ți rezervi o vacanță de vară cu plecare charter din România direct în Grecia. Nu ai banii de avans? Poți face rost de bănuții de avans printr-o simplă căutare pe internet pentru sintagma împrumut până la salariu – creditdoctor.ro. Odată efectuată această interogare, pagina va fi afișa câteva rezultate considerabile demne de luat în calcul. Printr-o simplă accesare și o completare de formular ai banii în cont în aceeași zi. Colac peste pupăză unele instituții financiare nebancare ce oferă împrumuturi au dobânzi de 0% pentru primul împrumut pentru primele 30 de zile, ceea ce înseamnă că poți împrumuta bani până la salariu pentru a plăti avansul sejurului și poți returna împrumutul cu o dobândă de 0%. De exemplu noi ne-am rezervat un sejur de 7 nopți cu plecare din București și aterizare în Heraklion, Creta cu doar 700 euro. În acești bani este inclus zborul charter dus-întors, transferul aeroport-hotel și cazarea cu meniul de all inclusive. De asemenea în același preț  am prins și la ofertă cameră superioară cu vedere la mare. Ce să mai, un chilipir!

Când trebuie să returnezi creditul?

Pentru a nu intra în graficul de dobânzi, creditul trebuie returnat la 30 de zile de la contractarea acestuia. Dacă nu reușiți să îl returnați, din a 31a zi veți fi taxat/ă cu o dobândă de 1.2% pe zi. Pentru a solicita un credit în această manieră site-ul creditdoctor.ro vă recomandă să contractați un împrumut de la IFN-ul VivaCredit. Totuși, dacă aveți nevoie de o sumă mai mare de 2.000 lei, puteți luat încă un împrumut cu 0% dobândă de la CreditFix și  astfel veți avea în final suma totală de 4.000 lei. Asta ar trebui să vă ajungă pentru un avans considerabil al excursiei de vis. Cireașa de pe tort? Se acordă credite și persoanelor rău5 platnice. Dar rețineți, banii trebuiesc înapoiați în 30 de zile pentru a nu fi purtători de dobândă.

Ca să conchidem, orice împrumut este un produs financiar și vine cu riscurile și recompensele sale. Nu vă angrenați într-o asemenea situație dacă știți că nu puteți achita ratele la timp. Chiar dacă aceste instituții oferă împrumuturi și celor care sunt raportați în biroul de credit, ulciorul nu merge de multe ori la apă și dacă nu veți plăti nici aici, nu veți mai avea posibilitatea de a contracta un împrumut atunci când chiar aveți o urgență reală și nu să aveți la cine apela.  Dacă rudele și prietenii nu vă vor salva, ifn-urile vor fi singura voastră șansă.

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *